Aanbod fase 3

 

2, 3- en 4-kamerwoningen

Het aanbod in Tugela fase 3 bestaat uit 2, 3- en 4-kamerwoningen met een woonoppervlakte van ca 38 – 83 m2. Alle woningen hebben een externe berging.

De woningen zijn gelegen aan Retiefstraat 2, Cilliersstraat 2 t/m 8 en Tugelaweg 18.

Plattegronden fase 3
Klik hier voor de plattegronden fase 3

Voorbeeldplattegronden

Download hier voorbeeld sfeerplattegronden van verschillende woningtypes. Let op: de woningen in fase 3 zijn andere typen dan de plattegronden laten zien. De plattegronden zijn ter inspiratie bedoeld.

Voorbeeld plattegrond 2 kamer woning met tuin

Voorbeeld plattegrond 3 kamer woning met balkon

Voorbeeld plattegrond 3 kamer woning met tuin

Voorbeeld plattegrond 4 kamer woning met balkon


In fase 3 allemaal met tuin of balkon

De begane grondwoningen hebben een tuin. De overige woningen in fase 3 hebben allemaal een balkon.

 

 

 


Gerenoveerd, maar met casco-afwerking

De begane grondwoningen en woningen op de 1e, 2e en 3e verdieping worden gerenoveerd, maar de afwerking is casco. Dit betekent dat de indeling van de woning bepaald is, maar de afwerking doe je zelf of laat je doen. De badkamer, toilet en keuken voorzie je als koper zelf van sanitair, tegels en een keuken.

 

Woningen in de kap zijn geheel casco

De woningen op de 4e verdieping (in de kap) hebben veel hoogte en worden geheel casco opgeleverd. Dit betekent dat je zelf de indeling van je woning maakt en zelf gas-/waterleidingen en een cv-installatie aanlegt of laat aanleggen. Het voordeel van casco is dat je de woning geheel naar eigen inzicht kunt indelen en afwerken. Je bepaalt dus zelf waar de badkamer en keuken komen en hoe je ze wilt inrichten. Ideaal voor creatievelingen.

Heb je belangstelling? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!