Aanbod

2, 3- en 4-kamerwoningen

Het nieuwe aanbod in Tugela bestaat uit 2, 3- en 4-kamerwoningen met een woonoppervlakte van ca 52 – 67 m2. Alle woningen hebben een externe berging.

Voorbeeldplattegronden

Download hier de voorbeeld plattegronden van de verschillende woningtypes:

Voorbeeld plattegrond 2 kamer woning met tuin

Voorbeeld plattegrond 3 kamer woning met balkon

Voorbeeld plattegrond 3 kamer woning met tuin

Voorbeeld plattegrond 4 kamer woning met balkon


Bijna allemaal met tuin of balkon

De begane grondwoningen hebben een tuin. De overige woningen hebben allemaal een balkon, behalve enkele casco-bovenwoningen op de 4e verdieping (in de kap).

 

 

 

Gerenoveerd, maar met casco-afwerking

De begane grondwoningen en woningen op de 1e, 2e en 3e verdieping worden gerenoveerd, maar de afwerking is casco. Dit betekent dat de indeling van de woning bepaald is, maar de afwerking doe je zelf of laat je doen. De badkamer, toilet en keuken voorzie je als koper zelf van sanitair, tegels en een keuken.

 

 

Woningen in de kap zijn geheel casco

De woningen op de 4e verdieping (in de kap) hebben veel hoogte en worden geheel casco opgeleverd. Dit betekent dat je zelf de indeling van je woning maakt en zelf gas-/waterleidingen en een cv-installatie aanlegt of laat aanleggen. Het voordeel van casco is dat je de woning geheel naar eigen inzicht kunt indelen en afwerken. Je bepaalt dus zelf waar de badkamer en keuken komen en hoe je ze wilt inrichten. Ideaal voor creatievelingen.

Heb je belangstelling? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!