Locatie

Tugela ligt in een rustige en groene buurt op een centrale plek in de stad. Het is dicht bij het Krugerplein en het Beukenplein, twee ideale ontmoetingsplekken, met leuke cafés en restaurantjes.

Terrasje in Oost

Beukenplein

Oosterpark

Oosterpark

Krugerplein

Krugerplein

Alles binnen handbereik

Je woont hier dus rustig, maar tegelijk heb je alles wat de stad te bieden heeft binnen handbereik. Zo zijn er allerlei leuke eettentjes als Mama Dough aan het Beukenplein, Eddy Spaghetti aan het Krugerplein en, iets verderop, Fondue Oost in de Javastraat. De winkels van de Linnaeusstraat en Oostpoort zijn op loopafstand. Prima voor je dagelijkse boodschappen. In de zomer kan je lekker zwemmen in het Flevoparkbad of chillen in het Oosterpark. En voor Centraal Station of het centrum van de stad hoef je maar een kwartiertje te fietsen. Altijd gezellig voor een avondje film of schouwburg.

Eddy Spaghetti

Eddy Spaghetti

Oostpoort

Oostpoort

Flevoparkbad

Flevoparkbad

Mama Dough

Mama Dough

Rust en ruimte met de voordelen van de stad

Een fijne buurt dus, met veel voorzieningen. Voor iedereen die een leuke woning zoekt in Amsterdam én houdt van een kleurrijke stadswijk die toch rust en ruimte biedt. Op zoek naar informatie over leuke activiteiten, hotspots en weetjes over de buurt, kijk dan hier eens. En op deze website vind je nog meer informatie over ‘upcoming’ Amsterdam-Oost.

Heb je belangstelling? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!