Open huizen op zaterdag 14/7 en woensdag 18/7

 

 

** VERKOOP VAN DE EERSTE FASE VAN TUGELA MET MAAR LIEFST 30 WONINGEN!! **

OPEN HUIS: ZATERDAG 14 JULI 2018 VAN 11.00 tot 13.00 UUR EN WOENSDAG 18 JULI 2018 VAN 17.00 TOT 19.00 UUR

Tijdens het open huis kun je alle typen gelegen aan Tugelaweg 19 t/m 24 komen bekijken. Meld je even aan in Tugelaweg 19.

Wat kun je verwachten in de eerste fase?

Ben je op zoek naar een benedenwoning met tuin, dan heb je de keuze uit 2-of 3-kamer appartementen met een woonoppervlakte tussen de circa 53 en 63 m². De diepe tuinen van deze woningen zijn gelegen op het zonnige zuiden, zie je jezelf al zitten?

Wil je liever een bovenwoning met zonnig balkon, dan is er keuze uit 3- of 4-kamer appartementen op de eerste, tweede en derde etage. De woonoppervlaktes variëren van circa 58 tot 68 m². Deze woningen kennen een zeer courante indeling én hebben daarbij een fantastische lichtinval door de erker aan de voorzijde.

Nieuwsgierig naar de plattegronden van de verschillende typen? Kijk dan op de website www.tugela.nl

Casco gerenoveerd
De appartementen op de begane grond en de tussenverdiepingen worden casco gerenoveerd. Je moet zelf nog een keuken plaatsen en badkamer/toilet, vloer- en wanden afwerken. Zo kun je er nog helemaal naar eigen smaak jouw woning van maken.

Voor de liefhebber!
Wie iets unieks wil kan zijn of haar hart ophalen met een woning in de kapverdieping op de vierde etage van rond de 53 m² woonoppervlak. Deze appartementen hebben een fantastische hoogte met de originele spanten nog in het zicht. Deze woningen worden volledig casco opgeleverd, waarbij je zelf leidingwerk, installaties, indeling en afwerking moet verzorgen. Je kunt het helemaal naar eigen wens invullen! Zo wordt jouw eigen huis wordt dan echt jouw thuis.

Vraagprijzen
De woningen worden verkocht op basis van vraagprijzen. De prijzen voor de begane grond woningen en de tussenwoningen zijn vanaf € 325.000 k.k. De vraagprijzen voor de 4e verdiepingen in de kap zijn vanaf € 275.000 k.k. Bij de kapverdiepingen moet je rekening houden met extra afbouwkosten. Geïnteresseerden kunnen door middel van een biedingsformulier één of meer biedingen doen. Het biedingsformulier krijg je op het open huis en moet uiterlijk 23 juli 17.00 uur bij één van de makelaars ingeleverd zijn.

Het complex
Het stijlvolle gebouw is gerealiseerd in 1917 en bestaat in totaal uit circa 170 woningen, waarvan 88 woningen beschikbaar komen voor verkoop. Nu start de verkoop van de eerste 30 woningen. Kopers kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijke binnentuin. Alle woningen krijgen een eigen externe berging.

En de buurt …
Tugela ligt in Amsterdam Oost, in een rustige en groene buurt op een centrale plek in de stad. Je woont hier dus rustig, maar tegelijk heb je alles wat de stad te bieden heeft binnen handbereik. Zo zijn er allerlei leuke eettentjes in de buurt. De winkels van de Linnaeusstraat en Oostpoort zijn op loopafstand. Prima voor je dagelijkse boodschappen. In de zomer kan je lekker zwemmen in het Flevoparkbad of chillen in het Oosterpark. En voor Centraal Station of het centrum van de stad hoef je maar een kwartiertje te fietsen. Altijd gezellig voor een avondje film of schouwburg.

Een buitenkans in deze buurt en in deze tijd! Zien we je bij het Open Huis?

Vragen?

Mocht je voor die tijd vragen hebben dan kun je contact opnemen met één van de verkopende makelaars.

Hallie & van Klooster Makelaardij 020 6816 716
Eefje Voogd Makelaardij B.V. 020 3050 560

Met vriendelijk groet,

Verkoopteam Tugela