VERKOOP VAN DE TWEEDE FASE VAN TUGELA

Wonen in hip Amsterdam Oost én jouw nieuwe appartement helemaal naar eigen smaak maken? Dan is Tugela helemaal wat voor jou! Kom langs op het open huis en we laten je graag de verschillende typen appartementen aan de Retiefstraat 4 t/m 14 zien!

Open huis
Woensdag 30 januari van 15.00 -16.30 uur
Zaterdag 2 februari van 11.00 – 13.00 uur

Meld je even aan in Retiefstraat 4.

Wat kun je verwachten in de tweede fase?

Ben je op zoek naar een benedenwoning met tuin, dan heb je de keuze uit 2-of 3-kamer appartementen met een woonoppervlakte tussen circa 55 en 64 m². Deze woningen hebben een riante tuin, zie je jezelf al zitten?

Wil je liever een bovenwoning met een fijn balkon, dan is er keuze uit 3- of 4-kamer appartementen op de eerste, tweede en derde etage. De woonoppervlaktes variëren van circa 60 tot 68 m². Deze woningen kennen een courante indeling. Een groot aantal woningen heeft een mooie erker aan de voorzijde.

Als je graag je creativiteit kwijt wil, dan is de woning op de 4e verdieping misschien iets voor jou. Deze woning van circa 52-55 m2 ligt in de sfeervolle kap en wordt volledig casco opgeleverd.

Casco gerenoveerd

De appartementen op de begane grond en de tussenverdiepingen zijn casco gerenoveerd. Je moet zelf nog een keuken plaatsen en badkamer/toilet, vloer- en wanden afwerken. Zo kun je er nog helemaal naar eigen smaak jouw woning van maken.

Voor de liefhebber!

Wie iets unieks wil kan zijn of haar hart ophalen met een woning in de kapverdieping op de vierde etage van circa 52-55 m² woonoppervlak. Deze appartementen hebben een fantastische hoogte met de originele spanten nog in het zicht. Deze woningen zijn volledig casco, waarbij je zelf leidingwerk, installaties, indeling en afwerking moet verzorgen. Je kunt het helemaal naar eigen wens invullen!
Zo wordt jouw eigen huis dan echt jouw thuis.

Vraagprijzen

De woningen worden verkocht op basis van vraagprijzen. De prijzen voor de begane grond woningen en de tussenwoningen zijn vanaf € 325.000 k.k. De vraagprijzen voor de 4e verdiepingen in de kap zijn vanaf € 275.000 k.k. Bij de kapverdiepingen moet je rekening houden met extra afbouwkosten. Geïnteresseerden kunnen door middel van een digitaal biedingsformulier
één of meer biedingen doen. Inlog voor het digitale biedingsformulier ontvang je tijdens het open huis. Uiterlijk woensdag 6 februari 17.00 uur moet het biedingsformulier ingezonden zijn.

Het complex

Het stijlvolle gebouw is gerealiseerd in 1917 en bestaat in totaal uit circa 170 woningen, waarvan 88 woningen beschikbaar komen voor verkoop. Kopers krijgen allen een externe berging en kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijke binnentuin. De renovatie van dit karakteristieke gebouw zit in de laatste fase. Niet alleen de gevel wordt helemaal prachtig hersteld. De woningen worden helemaal naar de eisen van deze tijd gebracht. Nu start de verkoop van de tweede fase. Deze fase bestaat uit 30 woningen. De woningen zijn gereed voor verkoop en zijn daardoor snel juridisch over te dragen aan de koper.

En de buurt …

Tugela ligt in de populaire Transvaalbuurt in Amsterdam Oost, in een rustige en groene buurt op een centrale plek in de stad. Je woont hier dus rustig, maar tegelijk heb je alles wat de stad te bieden heeft binnen handbereik. Zo zijn er allerlei leuke eettentjes in de buurt. De winkels van de Linnaeusstraat en Oostpoort zijn op loopafstand. Prima voor je dagelijkse boodschappen. In de zomer kan je lekker zwemmen in het Flevoparkbad of chillen in het Oosterpark. En voor Centraal Station of het centrum van de stad hoef je maar een kwartiertje te fietsen. Altijd gezellig voor een avondje film of schouwburg. Een buitenkans in deze buurt en in deze tijd! Zien we je bij het Open Huis?

Vragen?

Mocht je voor die tijd vragen hebben dan kun je contact opnemen met één van de verkopende makelaars.

  • Hallie & van Klooster Makelaardij 020 6816 716
  • Eefje Voogd Makelaardij B.V. 020 3050 560