Tugela biedt variatie

Variatie

Het woningaanbod in Tugela is gevarieerd. Niet alleen de nieuwbouw bestaat uit huur- en koopwoningen in verschillende afmetingen, maar dat geldt straks ook voor de renovatiewoningen. Tugela biedt dus veel variatie.

Blok 5 op het kaartje wordt op dit moment gerenoveerd

De verkoop van de eerste woningen zal in juli 2018 zijn. Twee kleinere woonblokken (blokken 3 en 4 op het kaartje) zijn inmiddels vervangen door nieuwbouw. Blok 1 en 2 op worden over enkele jaren gerenoveerd.

Met gevoel voor historie

Het ontwerp van de twee nieuwbouwblokken sluit goed aan op de oorspronkelijke bebouwing. Er is veel aandacht besteed aan de gevels in de vorm van fraaie metselpatronen en bijzondere entrees. De mooie geglazuurde tegeltableaus uit de oude gebouwen zijn bewaard gebleven en ook weer terug te vinden in de nieuwbouw. Beide woonblokken hebben een binnentuin en het merendeel van de woningen is voorzien van een balkon, dakterras of tuin. Verder hebben ze een lift en een ondergrondse parkeergarage. Op dit moment wordt het 5e woonblok gerenoveerd. Het aanbod dat binnenkort beschikbaar komt, is daar onderdeel van.

 

Heb je interesse? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!